Κυριακή, Δεκεμβρίου 06, 2009

Τι νιώθω..

όταν νιώθεις πώς είσαι τόσο απίστευτα μόνη τι μένει;

Τι μένει αλήθεια; Οταν εκεί που νόμιζες ότι είχες φίλους; Είχες ανθρώπους να σ'αγαπούν απλά ξυπνάς ένα πρωινό και καταλαβαίνεις πως όλα αυτά ηταν στο μυαλό σου; Νιώθεις μια πίκρα στην ψυχή που η γεύση της κατακλύζει κάθε κύτταρο του κορμιού, της σκέψης, της ψυχής, της ζωής και του είναι σου...
Εσύ τι νιώθεις? Ποτε δεν μου είπες..
Πάντα ακολουθούσε σε τσακωμό η συζήτηση.
Το μονο που μου λες είναι πως δεν νιώθεις το ίδιο..
K τι πρέπει να περιμένω εγώ? Κουράστηκα...
Δεν μου είπες να περιμένω, δεν μου έδωσες καμια ελπίδα...Εγώ τελικά είμαι ο μαλάκας...
Πίστευα θα είναι παροδικό...Κάτι σε έπιασε..
Αλλα ακόμα k αν είναι.. Δεν αντέχω άλλο... Έλεγα μέχρι τον καινούριο χρόνο πως θα άντεχα.. αλλα δεν βλέπω να αντέχω.. δεν έχω αντοχή ρε γαμώτο.. Δεν μπορώ.. Δεν είμαι τόσο δυνατή όσος εσύ..
Αρχίζω να κατάρεω...

Με λυπάμαι που δεν σε σιχαίνομαι... 

Tι νιωθεις??
ποτέ δεν μου είπες..
πάντα μόνη μου καταλάβαινα...Κάποτε μου άρεσε που έβλεπα πως είμαι κάτι ξεχωριστό για' σένα...

Τώρα δεν γυρίζεις καν να με κοιτάξεις... Να με δεις... Να μου μιλήσεις....
Κατάλαβα...Καταλαβαίνω πως δεν νιώθεις τίποτα πια...!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.. 





Χρειάζομαι βοήθεια...? Δεν μπορώ να τη ζητήσω... ή μήπως δε θέλω;

22 σχόλια:

Vick είπε...

pesta re litsa!!min po tpt gia kamia giota! KOURASTIKA GAMO TIN ROULITA M MESA! dn antexetai alloOOOO I ADIAFORIA ANTE GEIA PIAAAA .. to mono p exete mathei einai na paizete me anthropines psixes!!! ena tetio atomo sas aksizei!! kai thelete na sas kanoun k xeirotera OUUST! terma i koroidia! TELOS!

LitsaKi είπε...

GAmw thn Roulitsa!!!!
axxaxaxaxaxa

Vick είπε...

pantos auto p les LIPAMAI TON EUATO M P dn se misw einai.. mIA TRELI ALITHEIA re gmt.. alla apo oti vlepo litsa i mlkia mas akolouthei opou pame!! XAXAXAXA! (Giota - k auti me ta konta mallia) mas exoun kollisei gkantemitida! :P

LitsaKi είπε...

Nai re gmt...
Gkantemitida den les tpt..
H' prepei na allaksoume club, h' prepei na tous milhsoume kai na tis rantisoume me euxelaio na fygei to kako karma

Ανώνυμος είπε...

Αν ξυπνησεις ενα πρωι και δεν εχεις διπλα σου τους "φιλους" που πιστευες οτι ειχες, καπου εχει γινει ενα λαθος.
Παντα υπαρχει η περιπτωση να γυρισουν πισω.
Μπορει να εφυγαν απο επιλογη τους ή να αναγκαστηκαν.
Αν ομως ηταν πραγματικοι, τοτε παντα γυρνανε, με τον εναν ή με τον αλλο τροπο.
Μερικες φορες ομως δεν ξερουν τον τροπο να γυρισουν.
Αν δεν γυρισουν ομως πρεπει να βρουμε την δθναμη να το ξεπερασουμε. Οχι να το ξεχασουμε ομως!

LitsaKi είπε...

Ax Vre anwnyme wraia pou ta les...
Poios/poia eisai omws? :/

Vick είπε...

I einai dipla s i dn einai auta einai dikaiologies.. ama agapas kapion panta vriskeis ton tropo na tn plisiaseis.. dn krivesai.I exeis tin dinami na peis apla kseris ekana auto k auto g na s ekano na aistantheis etsi. Apla les ti exeis kanei k les k tn logo dn to afineis na aioreitai k na sunexizetai. Vevaia iparxei k i periptosii na paizeis. S auti tin periptosi i suzitisi dn sunexizetai menei ekei.

Ανώνυμος είπε...

Για καποιους ομως δεν ειναι ευκολο να παραδεχονται τα λαθη τους, λογω αδυναμιας η οποια προερχεται απο καθαρο εγωισμο.
Αν προκειται για παιχνιδι, τοτε εννοειται οτι η συζητη τελειωνει εκει.

Vick είπε...

Ne alla logo egoismou omos dn einai krima na xanetai i ousia?.. auto dn einai mikropsixia?.. tha katso ego na kratiso egoismo se ena atomo p agapao poli eno exei riksei ton egoismo tou toso xamila? gt na to kano auto? auto sorry dn einai agapi. einai ta panta ektos apo agapi

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα.
Αλλα ολοι μετανιωνουμε για κατι αργα ή γρηγορα.

LitsaKi είπε...

Sas exw xasei...
An agapas kapoion tou to les!
Opws leei k h Vicky oi alloi to vlepoun sa na paizeis

Vick είπε...

ne. alla tin stigmi pou tha metaniosume omos isos i alli pleura na min einai se thesi na to dextei. Araa.. Gt na dexto piso ena atomo p me exei prosvalei me tn tropo t? genika pisteuo oti dineis perneis einai nomos einai drasi antidrasi opos stin fusiki. K eidika otan pligonesai i amina k mono se kanei na aporipseis kapion k eidika otan xanetai k i empistosini.

Ανώνυμος είπε...

Πολλες φορες ομως κανουμε το λαθος και κραταμε μεσα μας αυτα που αισθανομαστε.
Γιατι? Κανεις δεν ξερει. Απο φοβο ισως.
Ο ενας εχει δικιο να πιστευει οτι ο αλλος παιζει.
Εχω βρεθει απο τη μια "οχθη" μονο.
Δεν γνωριζω τι υπαρχει "απεναντι".

Vick είπε...

Ne eida k otan ta les ti ginetai. Otan les pragmata dixneis adunamia kai mono auto. To na ekfrazeis ta sunaisthimata s einai kati poli omorfo k eidika se atoma p kseris oti tha to ektimisoun auto omos einai k adunamia p mporei o allos na to ekmetalleutei para poli kai oxi apla na s ferthei xalia na se ***. Kai fisika tha ipostirizeis tin gnomi s gt mono esi kseris ti skeftesai, alla akoma k na prospathiseis na skefteis k na mpis sto mualo t allou (stin prospatheia s na min skeftesai egoistika k na to deis sfairika) to mono p tha katafereis einai na mperdeuteis xeirotera. Gi auto prepei na krineis mono apo tis prakseis k ta logia p vlepeis

Vick είπε...

Dn me noiazei na anakalipso ti skeftetai i apenanti pleura (auto p vlepo se kapion) me noiazei an auto p vlepo einai alithino k to alithino einai o tropos tis piotitas twn sunaisthimatwn pou ekfrazetai apo apla pragmata, an dn mporoun na ekfrastoun ti noima exei na uparxoun?

Ανώνυμος είπε...

Η αποριψη, ή τουλαχιστον η σκεψη της αποριψης παιζει πολυ μεγαλο ρολο. "Ο μεγαλυτερος φοβος ειναι να αντιμετωπιζεις τον φοβο σου".

Vick είπε...

ntaxei logiko einai na uparxei i skepsi tis aporipsis k logiko na uparxoun ola ta arnitika sunaisthimata p aishanesai apo opia pleura k an to pareis.To thema einai na vris tin dunami opos tin vriskei o kathenas ..na ekfrasei ta sunaisthimata tou. Auto tha pei na xeis ta kotsia .. sta logia m erxesai den leo kati perissotero oute kati ligotero. ego allo rotisa an uparxoun ta sunaisthimata ti noima exei na min ta ekfrazeis?. ektos k an den uparxoun tote ok allazei to thema.

Ανώνυμος είπε...

Για μενα προσωπικα, ο λογος ειναι ο φοβος. Ή αλλιως η ανασφαλεια.
αν δεν εισπραξεις αυτο που περιμενεις?
τι γινεται? το βλεπεις σαν λαθος και μετανιωνεις?

Vick είπε...

genika dn mporo na dexto tin idea pou iothetoumai me to na MIN Vlepoume mprosta mas oti auto p iparxei dn einai auto pou ITAN exei allaksi TELOS.Mas tiflonoun ta "sunnefakia agapis" :)

Vick είπε...

Dn metanioneis pote gia kati p ekanes mono gia kati p den ekanes ena auto kai deuteron lathi oloi kanoume eimaste se thesi omos na ta paradextoume? i apla ta rixnoume stous allous? petame thn mpala sthn apenanti oxthi. An dn eisprakseis auto pou perimeneis apla dn aksize na asxolitheis toso. Akoma ena lathos + p tha matheis mesa apo auto

Vick είπε...

k episis to ti aisthanesai dn mporei na to niosei i alli pleura. oti zeis to zeis monos/i s .. s auti tin istati s prospatheia na zitiseis voitheia blepeis apla adiaforia k kserontas oti ntrepesai gi auto p kaneis k oti dn thes na dexteis oti zitas voithia kai pefteis tosoo xamila. Tote ftaneis sto simeio na miseis ton allon. Kai edo einai auto p lene oti i agapi apo ton misos apexei ena vima.. oti agapises pragmatika mporei na ginei k o xeiroteros exthros s. TI na kaneis na Perimeneis agapi apo atoma p einai adeia? Oi anthropoi einai san ena tsouvali p mesa tous exoun sunaisthimata otan dineis k arxizei k adiazei to tsouvali auto, k menei keno, tote dn exeis na doseis adeiazeis. Gi auto prepei na mathoume na min dinoume kommatia tou eautou mas tis kardias mas se atoma p dn to ektimoun. Prepei na agapame ton eauto mas kai na epilegoume pou theloume na dosoume k p oxi.Auta. Kali sunexeia.

LitsaKi είπε...

"Oi anthropoi einai san ena tsouvali p mesa tous exoun sunaisthimata otan dineis k arxizei k adiazei to tsouvali auto, k menei keno, tote dn exeis na doseis adeiazeis. Gi auto prepei na mathoume na min dinoume kommatia tou eautou mas tis kardias mas se atoma p dn to ektimoun. Prepei na agapame ton eauto mas kai na epilegoume pou theloume na dosoume k p oxi."

TELEIO