Παρασκευή, Μαΐου 21, 2010

Έρωτας με Ταύρο. ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.

Έτσι γιατί μου την έδωσε σήμερα!





Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ταύρος είναι πιθανότερα πιο ισχυρογνώμων και πιο πεισματάρα από έναν άνδρα Ταύρο. Εάν νομίζει ότι είστε ο κατάλληλος γι' αυτήν, ακόμα κι αν εσείς δεν είστε πολύ σίγουρος, προσέχετε!

Αυτή η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει χωρίς να λογαριάσει πόσο καιρό θα ξοδέψει. Μπορεί να φαίνεται ήσυχη και στην αρχή ντροπαλή, προτιμώντας να στέκεται παράμερα όταν βρίσκεται με άλλους ανθρώπους.

Αυτό όμως που ίσως κάνει, είναι να εκτιμά την κατάσταση, κι αν ακόμα σας βρίσκει ενδιαφέρων να δείχνει ότι σας αγνοεί. Δεν στέκεται όμως πάντα παράμερα. 'Oταν την γνωρίσετε καλά θα καταλάβετε ότι υπάρχει μια πλευρά της που είναι μια φλόγα πάθους, και ότι είναι επίσης απίστευτα ζηλιάρα!
Για να πείσετε μια γυναίκα, Ταύρο ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσάς, ίσως να χρειαστεί να της δείξετε το λογαριασμό της τράπεζάς σας. 'Oχι βέβαια κυριολεκτικά, αλλά να θυμάστε ότι οι Ταύροι χρειάζονται ασφάλεια και το σπίτι σημαίνει περισσότερα από μια δωδεκάδα ορχιδέες ή ένα ταξίδι πάνω απ' τον Ατλαντικό με Κονκόρντ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους αρέσουν όλα αυτά τα πράγματα αλλά με τα πόδια της να πατάνε τόσο σταθερά στη γη, η ΓΥΝΑΙΚΑ Ταύρος πρέπει να ξέρει ότι το μέλλον της θα είναι όσο το δυνατό πιο ασφαλές. Υπάρχει μια εσωτερική δύναμη σ' αυτή τη ΓΥΝΑΙΚΑ που την κάνει να αντέχει ακόμη κι όταν έχει δυσκολίες.

Ίσως να δείχνει ότι έχει αυτοέλεγχο και αποφασιστικότητα, όμως είναι το ίδιο ρομαντική ιδεαλίστρια όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Εξ αιτίας της μεγάλης της πίστης στο άτομο που αγαπά μπορεί μερικές φορές να πληγωθεί περισσότερο απ' ότι νομίζετε. Εάν σαγηνεύσατε την καρδιά μιας γυναίκας Ταύρου, δεν πρέπει να ανησυχείτε ότι θα την χάσετε, εφ' όσον φανείτε αντάξιος της και δεν την απογοητεύετε ποτέ.

Λοιπόν πώς αναγνωρίζετε αυτόν τον παράγοντα της αρετής σ' ένα γεμάτο δωμάτιο; Γνωρίζετε ήδη ότι θα στέκεται παράμερα, θα είναι καλοντυμένη αλλά με τρόπο διακριτικό, εκτός κι αν έχει πειστεί αρκετά για το σώμα της (πολλοί Ταύροι έχουν πρόβλημα βάρους) και έχει αποφασίσει να ντυθεί κάπως πιο τολμηρά. 'Oμως θα αισθανθείτε ότι είναι πολύ σέξι γιατί υπάρχει κάτι στα μάτια της που σας έλκει, κι αν έχετε την ευκαιρία να της μιλήσετε θα καταλάβετε ότι γνωρίζει για ποιο πράγμα μιλά και δεν θα αλλάξει τις απόψεις της μόνο και μόνο για να σας ευχαριστήσει.

Είναι απόλυτη στις απόψεις της έτσι μην νομίζετε ότι θα την κολακέψετε αν συμφωνήσετε με κάποιες από τις ιδέες της όταν κατά βάθος πιστεύετε ότι κάνει λάθος.

Δεν είναι το είδος της γυναίκας που της αρέσει να της κάνουν "καμάκι"! Μην ξεχνάτε ότι της αρέσει η σχέση να αρχίζει αργά, με τον παραδοσιακό τρόπο, έτσι αν έχετε έναν κοινό φίλο που μπορεί να σας συστήσει, θα αισθάνεται πιο ασφαλής.
Δεν είναι πολύ, δραστήρια. Στις διακοπές θα την βρείτε να τεμπελιάζει στην πισίνα, ή να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία, αντί να τρέχει από δω κι από κει και να κάνει νυχτερινή ζωή.
'Eνα ποτό δεν είναι γι' αυτήν το ιδανικό ραντεβού, μην ξεχνάτε ότι οι Ταύροι έχουν αισθησιακά γούστα, κι αν είναι σίγουρη ότι έχετε χρήματα, ένα Γαλλικό εστιατόριο θα την προσελκύσει περισσότερο από μια παμπ.
Ίσως να φαίνεται σκληρό καρύδι, αλλά ο Ταύρος είναι θηλυκό ζώδιο - και πραγματικά ρομαντικό.

Ερωτικό προφίλ

Ο Ταύρος, με κυβερνήτη τον πιο ερωτικό και ρομαντικό πλανήτη της αστρολογίας, την Αφροδίτη, είναι ένα ζώδιο τρυφερό, ρομαντικό και αισθησιακό το οποίο ψάχνει να βρει την αγάπη που θα κρατήσει για πάντα στη ζωή του. Είναι το πρώτο από τα σταθερά ζώδια της Γης και είναι φανερό ότι ξέρει καλά τι θέλει και έχει αρκετή υπομονή για να το κατακτήσει. Όταν ερωτευτεί παράφορα, μπορεί να κάνει  ό,τι περνά από το χέρι του για να κάνει το σύντροφό του ευτυχισμένο, αλλά μπορεί να γίνει «ταύρος εν υαλοπωλείω» αν τον προδώσετε. Αλλά αν νομίζετε ότι είναι μαλακή και ότι είναι εύκολο να την πείσετε ότι είστε ο ιδανικός της άνδρας, κάνετε λάθος! 

Η γυναίκα Ταύρος φαίνεται πως είναι ήρεμη και ντροπαλή. Αν τη γνωρίσετε όμως καλύτερα, θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα άκρως ερωτικό θηλυκό αποφασισμένο να κερδίσει πάντα αυτό που θέλει. 

Δεν είναι μια γυναίκα με την οποία μπορεί εύκολα ένας άντρας να «παίξει» για μια ερωτική βραδιά χωρίς συνέχεια. Πρέπει να την πείσετε ότι τη θέλετε πραγματικά και ότι μπορείτε να της προσφέρετε μια σταθερή σχέση με διάρκεια στο χρόνο. 

Έχει ανάγκη ο άντρας που έχει πλάι της να ξέρει τι θέλει, να είναι κυνηγός, να διαθέτει ευγένεια αλλά και οικονομική άνεση, για να μπορεί να της προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Για να καταφέρει ένας άντρας να την κατακτήσει πρέπει πρώτα να την προσεγγίσει φιλικά, να βγει αρκετές φορές μαζί της, να της τηλεφωνεί συχνά, να είναι συνεπής και να δείχνει ότι έχει σοβαρές προθέσεις γιατί είναι γυναίκα που δεν έχει διάθεση για επιπολαιότητες. 

Όταν η Ταυρίνα ερωτεύεται, δείχνει τα συναισθήματά της και το ενδιαφέρον της με κάθε τρόπο. Δίνει όλη της την αγάπη χωρίς περιορισμούς και όρια, μπορεί όμως να γίνει αρκετά καταπιεστική και ζηλιάρα με το σύντροφό της. Είναι αρκετά ρομαντική και ιδεαλίστρια. Δίνει απέραντη εμπιστοσύνη στο άτομο που αγαπά, γι΄αυτό πολλές φορές προδίδεται και πληγώνεται.  Στην προσπάθειά της να διατηρήσει μια σχέση μπορεί να εγκλωβιστεί σε ένα σύντροφο που δεν είναι ο σωστός γι΄αυτή, γιατί με το πείσμα και την υπομονή της έχει την ελπίδα ότι θα καταφέρει να τον αλλάξει. Μη θεωρήσετε ποτέ δεδομένη τη γυναίκα Ταύρο. 

Όταν θυμώσει αρκετά και εξαντληθούν τα όριά της, τότε βάζει οριστικό τέλος και γυρνά σελίδα.

1 σχόλιο:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.